Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja się ustawiam z lewej i co wpada to wpada. Na zamku zresztą te 2,72 to też zebrane przeze mnie, bo miałem takie zleconko aktywne, a nie było mnie akurat przy kompie. Akcji już od pewnego czasu nie oddaję odkąd mam bardzo ładną średnią tylko staram się zbierać jak ktoś sypie na lewą stronę i dziś się trochę zebrać udało, a co do 3 pln to niedługo będzie spokojnie, już parę razy był ten poziom testowany. Ja czekam spokojnie na okolice 5 pln, które będą gdy gra się zwróci i zacznie przynosić zyski, a do tego czasu zamierzam pakować do wora jak ktoś będzie nonszalancko sprzedawał jak dziś ;). Z innej beczki szykuje się odpał na Intersport.