Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No tak, wydawca najpierw dostaje kasę, aby pokryto jego koszty, a potem jest podzial, zapewne 50/50.
Chodzi mi o to, ze gdyby ECC nadal nie pokrylo swoich calkowitych kosztow produkcji drifta, to byłoby to dla mnie dziwne, ze byliby chetni podpisywac aneks, dlatego mam nadzieję że w najblizszym raporcie potwierdzą, że też już zarabiają na tym. Swoją drogą ciekawe ile łącznie kosztowała produkcja drift21 i driftCE, ile kasy łącznie dało 505games a ile włozylo w to ECC. Fajnie jakby cos wiecej o tym w raporcie napisali.