Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Możecie się kłócić spierać ja Ryvu zacząłem zbierać 10 lat temu i teraz w okolicy 65 Część pakietu sprzedałem spokojnie czekam z drugą częścią A za to co sprzedałem spokojnie sobie dobieram RDG prof. Lubińskiego który w tym roku uzyskał 12 patentów onkologicznych i ma kapitalizację zaledwie 40 000 000 zł wnioski wyciągnijcie sobie sami i zobaczycie jaki bedzie mnożnik zysku na obu spółkach za kilka lat. Do każdego pociągu wsiada się wtedy kiedy konduktor sprzedaje miejsca w sypialnym wagonie z własna łazienka, a dopiero potem w pierwszej i drugiej klasie