Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Żuczki moje kochane wasza taktyka jest doprawdy wyjątkowa - stawiacie sobie z lewej batona, robicie tzw przerzutkę między sobą żeby uwalić kurs (nawiasem to podlega zgłoszeniu do KNF) i czekacie aż się leszcz podłączy i coś wysypie. Do tego turbo trolling na bankierze, a nuż ktoś się wystraszy.
Problem moi drodzy jest taki, że wy tych akcji, które straciliście po kilkanaście złotych nie odbierzecie bo wam wziąłem ich kilkadziesiąt tysięcy, dzisiaj zresztą też ponad 1k a im niżej zejdziecie tym Wam kupię więcej i jak sądzę nie tylko ja, bo jest tu wielu rozsądnych inwestorów. Uwalajcie sobie dalej na TSI -50, jeśli myślicie, ze po 8-9 coś odbierzecie toście na łeb upadli. Ja sobie tam chętnie 20k kupię.
Pozdrawiam normalnych.