Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to zostań wielebny teraz papieżem.
Czekamy na efekty. Zobaczymy jak to ci wyjdzie.
Wniosek do xtb złożyłem/wysłałem 28 lipca 2023 roku, dokładnie o godzinie 15:21.
Wniosek musi być dobrze przygotowany i przede wszystkim przekonywująco umotywowany.
Kilka dni później zadzwonili do mnie z xtb i była rozmowa telefoniczna na temat tej spółki. Było kilka dodatkowych rzeczy do wyjaśnienia. Nie każda spółka jest umieszczana na platformie xtb. Nazwiska dzwoniącego nie będę podawał, chociaż mam z nim kontakt. Procedura dopuszczenia do notowań w xtb trwa do 3 miesięcy. WF zostało wprowadzone po około dwóch miesiącach od chwili złożenia przeze mnie wniosku pod koniec lipca.
Przy okazji wspomniałem też o innej ciekawej spółce ale ta nie została dopuszczona do notowań.
Obecnie jest jeszcze kilka innych rzeczy związanych z WF w trakcie załatwiania ale nie mam zamiaru o nich informować. Zachowam je dla siebie. Za dużo różnych znaFFFców, śmieci & trolli pojawiło się na wątku. Palcem nikogo wskazywać nie będę. Niech oni piszą co wiedzą o spółce + sprawach z nią związanych.
[ czyli różne banialuki, urojenia, wróżby & inne bzdury ]
Good luck in work
P.S.
1. Każdy mógłby coś zrobić dla spółki. Jest kilka rzeczy do załatwienia ale przede wszystkim trzeba chcieć.
2. Ja tę spółkę traktuję jako inwestycję długoterminową. W znacznej części akcje mam na IKE i IKZE.