~hk tv

dlaczego wszyscy mówicie o sprzedaży na 1 złotówce?
to co dzis nierealne jutro bedzie zwyczajne,
patrząc na kursy niektórych spółek w 2001-2003 a póżniej 2006-2007 włosy dęba stają
a co powiecie na 10zł za kilka lat|???(a może wiecej????)
chyba przykładów nie trzeba podawac?
nie jestem nawiedzony,jesli spółka bedzie sie rozwijac,to przecież zupełnie realne,
w lutym mieliśmy c/z na poziomie 300,teraz jest coś koło 7
firma się nieżle rozwija i mysle że założyciele nie spuszczą jej za darmo,
wiem,wiem wielu jest w takich nastrojach,że pomyslą że mi się w głowie popier.......ło,poza tym bessa,kryzys itd ,itp
ale giełda ma to do siebie że nie rośnie wiecznie i wiecznie nie spada,
może warto nieraz spojrzec w nieco szerszej perspektywie niż 20 czy 50% w ciągu miesiąca,a takie spadki i bessę potraktowac jako okazję do kupna??
pozdrawiam twardzieli
p.s. chętnie odkupię po 10gr od niecirpliwych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.