~Free

Grafika uległa sporej poprawie od czasu poprzedniego dema. Warto tez pamiętać, że to jednak symulator jeżdżenia ciężarówką a nie wiedźmin 3.

No ale masz rację. Zauważyłem już od pewnego czasu, że ludzie na tym steam czepiają się takich głupot, że naprawdę tylko siąść i płakać nad intelektem niektórych. Ostatnio na Thief 2 widziałem negatywną recenzję bo zabrakło jakiejś opcji modyfikowania gry w ustawieniach. Ironia polega na tym, ze autorzy gry podpowiedzieli gościowi gdzie to można znaleźć. Oczywiście negatywny komentarz pozostał:)

Osobiście jestem jednak za tym, żeby komentarze mogły dawać tylko osoby które spędziły minimalny czas w grze np. 5 godzin. Niekiedy ten wysyp recenzji to jest jakaś parodia, szczególnie jak jest jakaś odgórna akcja wydawania masowo negatywów/pozytywów. Tak jakby ktoś musiał trochę pograć i przy okazji wydać hajs na grę, bo nie mógłby zrobić zwrotu, to od razu oczyściłaby się atmosfera. Dziwie się, ze jeszcze tego nie wprowadzili, bo zdają sobie doskonale sprawę z tego problemu co widać po tym, że niekiedy nie wliczają tych komenatarzy któe są wydawane na takich falach hejtu itd.e

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.