Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Marcin, jakie to ma znaczenie, czy on był na walnym, czy też nie. Nie przekazali żadnych informacji i nie można się do nich odnieść ani ich potwierdzić. Pisanie, że ja tu mam swoją taktykę to jak przypominanie Malinioka informacji sprzed kilku lat. Jest to po prostu bez znaczenia. Jak mam akcje, to mam też związane z nimi oczekiwania, a jak ich nie mam, to czekam żaby jak najtaniej kupić. Tu inni ludzie się nie wypowiadają. Co do polityki to mnie jedynie interesuje polityka informacyjna tej spółki, a ona leży całkowicie. Reszta to prywatna sprawa każdego, kto głosował. Na forum, takim jak bankier nie można oceniać akcjonariuszy, bo pisze tu kilkoro osób, a treść jest taka, jak stan posiadania akcji lub ich brak. Quest nie podał żadnych informacji i nawet jak spółka w końcu coś ogłosi, to i tak nie będzie można zweryfikować, czy coś naprawdę wiedział, czy chciał w taki sposób zachęcić ludzi do trzymania akcji. Niech każdy decyduje sam.