Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2023-10-17 o godz. 13:49 ~Tomek napisał(a):
> He, he i Ty Sandman jesteś za pisior....
> Tego to się nie spodziewałem...
> Zobaczysz jak NIk wjedzie do Orlenu
> to zobaczysz ile Prezesik nakradł dukatów...
>
Drogi Kolego,
to, że jestem krytyczny wobec Donalda, bo w przeciwieństwie do wielu tutaj pamiętam doskonale, dlaczego uciekał do Brukseli nie oznacza wcale, że jestem za PiS. Co więcej, niestety za pierwszym razem, gdy ukłąd POPiS szedł do wyborów nawet zdarzyło mi się zagłosować na PO (choć to co zrobili z Olszewskim im nie daruję), ale to jeszcze za czasów Płażyńskiego. Ale na PIS nigdy nie głosowałem, więc nazywanie mnie pisiorem jest zupełnym niezrozumieniem sytuacji, a kierowanie się tylko kolportowaną narracją.
Swoją drogą, to tylko świadczy o bardzo wąskich horyzontach ludzi tutaj komentujących. Ale uwierz mi, że nie każdy dał się wciągnąć w polaryzację społeczną.
Nic na to nie poradzę, że komuchami gardzę najbardziej na świecie, a z lewactwa robactwa dobrobytu nie będzie.
Co do argumentu z NIK - ależ oczywiście - niech czyszczą.