Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rambo 3 swego czasu okazał się wielkim sukcesem komercyjnym, podobnie zresztą jak to onegdaj miało miejsce w przypadku Rocky 3, nomen omen. Te 170 tys to jednak spora strata, i horrendalne przeoczenie mojej strony. Podobno wszystko rośnie na giełdach, a my tutaj tracimy tylko. Zainwestowaliśmy w kiepską ekipę, cóż... Ja jednak będę kupował jak to uparte bydlę do końca, jak sobie ubzdurałem, miesiąc w miesiąc, w ciemno i przekór losu. Pozdrawiam cierpliwych i hola hop!