Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem, że to co wydarzyło się w ostatnich dniach na kursie spółki może doprowadzić do zwątpienia i sprzedaży akcji ze znaczną stratą. Po pierwsze na rynek zostało wysypanych duża część akcji ponieważ najprawdopodobniej czeka nas zmiana w akcjonariacie o czym zostaniemy poinformowani najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Być może Cieślak opróżnił swój worek a posiadał wystarczającą ilość papieru żeby w przeciągu kilku dniu zbić kurs z ponad 6 złotych na niecałe 4.
Sama gra jak najbardziej się obroniła pod względem technicznym i jest ogrywana przez graczy wystarczy wejść na YouTube i sprawdzić ile filmów powstaje. Gra nie miała preordera więc sprzedaż dopiero ruszyła i będzie to ciągły zysk dla spółki. Do tego dojdzie najprawdopodobniej wersja na konsolę i tryb Multi. A dodatkowo w tym roku czeka nas premiera kolejnej gry ze stajni Polyslash.
Nie podejmujcie pochopnej decyzji bo trole, które warują 24 h na tym forum tylko czekają kiedy pozbędziecie się swoich akcji. Ja też jestem na niewielkiej stracie ale uważam, że kolejny tydzień będzie zdecydowanie lepszy.
Pozdrawiam i czekam na weekendowy peak do jakiego poziomu dojdzie bo już rośnie z rana.