Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ravcio ja jestem " z Tobą " 17 .10 będzie rok jak mam otwarte pierwsze S. Zamknę te pozycje na plusie i nic tego nie zmieni. Każdy gra swoją kasą i podejmuje sam decyzje. Moja jest taka i jestem konsekwentny. Pisałem na samym swapie jestem już 50 % pozycji do przodu jest stratna cały czas ale z każdym rolowaniem zmniejsza się sama ....gdyby poziom został jak jest sam swap wyzeruje mi otwarte pozycje za niecałe pół roku. Oczywiście w międzyczasie dziubie dt i stratę zmniejszam. Nie oceniajcie Innych , patrzcie na własne podwórko:))