Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak zełga to idziesz do sądu. Zresztą zakładam, że chcesz pytać o audyt raportu, zadłużenie spółki, ewentualnych wierzycieli itp. a nie umowy, gdzie rzeczywiście mogą się zasłaniać poufnością.
Poza tym taka odpowiedź, to też materiał dowodowy w sądzie w najgorszym przypadku.
Ja nie mam tutaj tyle żeby mi się chciało bawić w redagowanie pytań, ale ktoś może ma więcej akcji, to się zainteresuje. Chcieliście sposobu na zmuszenie ich do odpowiedzi, no to podałem ewentualną ścieżkę:)