Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To jest wielka niewiadoma. Dla mnie pewniaczkiem jest sukces rds lub ms w zależności od tego co wyjdzie najpierw, na95% rds bo w wywiadach pani Prezes wspominała że intensywne pracę nad rds trwają, był chyba nawet komunikat w tej sprawie. Czemu myślę że rds będzie większym hitem niż gss? Z kilku powodów czyli chęć przetestowania nowej gry przez graczy gss, czyli z ponad miliona graczy gss spora część sięgnie po rds, po 2 sprzedaż przez epic, po 3 środki na marketing, po 4 możliwość tworzenia pakietów razem z gss i dodatkami do gss w promocyjnej cenie, co swoją drogą też wpłynie na przychody bo zwiększy się sprzedażą podstawowej wersji gss I dodatków. Jakbym miał lampę alladyna i mógł wybierać która grę wolę jako premierę w lutym to wybrałbyl rds, pomimo że mam spore nadzieję na sukces winter survival w milionach sztuk. Jeśli data rds będzie ogłoszona jeszcze przed wyjściem wintera to wzrosna szanse ze szybko zobaczymy 700zl za papier