~Ggg

No kurczę spółka skupowała akcje po najniższym możliwym kursie? Ktoś pamięta po ile brał fund? Możliwe że już teraz akcji jest bardzo mało akcji, bo graczy którzy mają tysiąc i więcej akcji może być już dość sporo. Pytanie za jaką datę większość ustala moment do którego będzie trzymać akcje. Ja patrzę na to tak, że większość z nas czeka na premierę Winter Survival, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Czy po tej dacie nastąpi realizacja, nie wiem, dużo będzie zależeć od tego jak będzie wyglądać sytuacja pod koniec lutego. Myślę że ten termin dotyczy posiadaczy akcji ze wszystkich grup czy to tych którzy są tu od dawna, czy też takich którzy weszli niedawno lub dopiero wejdą. Premiera Winter Survival w tej chwili jako najważniejszy moment na horyzoncie, chyba że spółka ogłosi daty innych premier np Road Diner Simulator, Airport Contraband itd jeszcze przed premierą Winter Survival. Druga duża grupa może czekać na wyniki finansowe za 2024 rok czyli pewnie luty 2025. Jeżeli się nie mylę, to każdy zakup może oznaczać szansę na coraz mniejszą ilość akcji w realnym obiegu bo coraz większa grupa inwestorów będzie budować swój pakiet z myślą o posiadaniu przez kilka miesiący lub rok. Byłem już spółkach które długo "były zbierane" a później nastąpił kilka razy potężny boom i kurs wystrzelił momentalnie, po to żeby w ciągu kilku lub kilkunastu sesji zwiększyć wartość kilkukrotnie. Zobaczymy jak będzie tutaj.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.