Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kupuje sie potencjal a ten jest tu ogromny ile masz spolek polskich z kapitalizacja ponizej 30 milionow ktore maja gre w top150 wishlist?....odpowiem jest tylko 1 taka spółka Sonka inne są droższe takie sa fakty. Normalne jak jest dyskonto w wycenie ze to bedzie uzupełniane obecnie spolka powinna miec minimum 50-60 milionow wyceny patrzac po analogicznych produkcjach innych spolek gamingowych. A moim zdaniem sa papiery na bardzo wysokie miejsce na wishlist nawet top40...a jak bedzie pozyjemy zobaczymy to co ja zauwazylem to to na co zwrocil uwage rowniez Kostowski ze jest bardzo duzy zwrot z kazdej jednej akcji marketingowej przy innych grach nie ma takiego zwrotu moze infection free zone rownie dobrze albo lepiej reaguje marketingowo ale generalnie to jest ten poziom a infection free zone masz na 23 miejscu na wishlist i kapitalizacje games operators w okolicach 180 milionow.....i dziwisz sie ze ludzie to kupuja po kapitalizacji 27-28 milionow ? xD Ja szczerze juz to zauwazylem 3-4 tygodnie temu i spokojnie wchodzilem ....troche mnie zaskoczylo ze rynek tak pozno reaguje ale z drugiej strony jestem przyzwyczajony ze wiekszosc ludzi jest troche bardziej ociezala intelektualnie odemnie i reaguje wolniej w sensie wpada na te same wnioski po pewnym czasie...no i wlasnie z tym tu mamy doczynienia...bo ludzie zaczynaja sie orientowac jaka okazja tu jest....