Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Spokojnie czekam , Kupowałem Alior pod koniec roku po 24 zł sprzedałem go sierpień/wrzesień po 58 zł Tutaj po kilku kółkach wszystkie akcje mam za darmo, więc jestem tym bardziej spokojny.Srednia 3,2 zł i mogę poczekać aż uruchomią fabrykę lub o oka a kurs pójdzie we właściwym kierunku i na właściwe miejsce Czytałem wywiad z Warrenem Buffetem w którym wiekowy facet mówił,że potrafi czekać 10 lat na właściwą cenę spółki która go interesuje Ja jestem dużo młodszy i też mogę poczekać ale sądzę, że będzie to sporo szybciej niż 10 lat żeby kurs poszedł do 30 zł i dał mi zarobek ok 1 mln zł