Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty jeszcze masz akcje, więc pisanie źle Ci się nie opłaca, a pisać dobrze nie masz czego, a możesz albo sprzedać z mniejszą lub większą stratą albo łudzić się nadzieją na odbicie, którego jednak nie należy się spodziewać bez radykalnych zmian w MedAppie, do których nie dojdzie bez znaczącego spadku i taniej sprzedaży większości akcji. Możesz napisać że Ty nie czytasz i że Twoja frustracja ma Twoje granice, ale nie możesz wypowiadać się za wszystkich, bo inni nie muszą być jak Ty; a z jakiegoś powodu zmieniasz temat forum o MedAppie na wątki na temat drita... Prześledź ostatnie tygodnie, to zobaczysz, że były w dni, w które nic tu nie napisałem albo takie, w które zamieszczałem tylko pojedyncze wpisy rano. Może o MedAppie esejów nie piszesz, bo nie za bardzo masz o czym, ale na mój temat jak widać chce Ci się pofantazjować całkiem sporo; więc raczej musisz uważać, że to forum ma jakieś znaczenie... Ja nie uważam, że duzi inwestorzy kierują się opiniami z forów internetowych, ale mali jak najbardziej szukają analiz faktów, których sami nie muszą umieć dokonać; dlatego dobrze, żeby w dyskusji mogli zobaczyć różne opinie i która z nich się obroni...