Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No to już indywidualna decyzja wiadomo. Ja sobie sukcesywnie skupuję małymi pakietami na coraz niższych poziomach, bo nigdy nie wiesz kiedy sypacz odpuści. Może dojdzie do 11/12 zł a może nie, tutaj AT tak średnio działa. To zresztą tylko nasze przewidywania, ze akurat N sypie, warto pamiętać o tym, że FF tutaj też jest spory i niekoniecznie to on się z nami bawi (choć to bardzo prawdopodobne, bo to ESPI też przypadkiem się nie pojawiło)
Powiem to tak, że paradoksalnie niski kurs jest korzystniejszy przed premierą przynajmniej z mojej perspektywy - po pierwsze zarobiłem już swoje na kółkach, więc jestem do przodu tak czy inaczej, po drugie zwiększyłem sobie pakiet czego na pewno bym nie robił jakby było powyżej 20 zł, po trzecie moje oczekiwania co do premiery są coraz niższe ze względu na coraz niższą kapitalizację. To co było kiepską premierą na poziomie 35 mln jest już akcjeptowalne przy 24 mln.
Jak dla mnie jeżeli gra będzie miała taki debiut na PC jak chociażby Thief 2, który wyszedł wczoraj, to przy takiej kapitalizacji będzie ok. Do tego trzeba dodać tez premiery na konsole, co może być w sumie niezłą niespodzianka, bo gry tego typu tam brakuje i z tego co czytałem wielu posiadaczy konsol jej wyczekuje, tak więc też da zarobić. DLC i motorów już nie liczę bo w sumie nie wiadomo kiedy one będą, DLC niby ma być do końca roku, ale jednak wolę trzymać się tego co wiem.