~Piebiak

Niestety drogie dzieci ja nie urodziłem się po 2015 tylko przed 1970 więc nie opowiadajcie mi tutaj bajek bo za stary jestem na to. Kojarzycie nazwiska Piotrowicz,Kryże czy Kujda ?i wielu innych to oni byli w komunistycznym systemie i służyli Ruskim a teraz Pisowi i to wam nie przeszkadza ?Teraz obecnie Pis jest skłócony ze wszystkimi nawet z Ukrainą i Węgrami,Polityka zagraniczna leży,sądownictwo działa na polityczne rozkazy,Trybunał Konstytucyjny całkowicie zbudowany z Pisu już nawet nie spotykają siię nie mówiąc o uczciwej pracy,Już nikt nie chce z nami rozmawiać ani też współpracować-to Wam nie przeszkadza ? Nie macie pojęcia jeżeli nie żyliście w tamtych czasach,w czasach komunistycznych.Ja żyłem,pamiętam i mamy niestety powtórkę z rozrywki Kolesiostwo,cwaniactwo i złodziejstwo tego uczą przyszłe pokolenia czy to się ludziom podoba ?.Polska zawsze zapatrywała się na zachód,nie na wschód bo na wschodzie od zawsze jest tylko zacofanie,obłuda i śmierć.Czy ktoś z Was pamięta Stan Wojenny ?jak nie pamiętacie to nie ma o czym rozmawiać.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.