zenekzakcentu

~Amadeusz [89.187.168.*] Niestety nie zanosi się na dno i odbicie, przy 41 sam dobrałem spory jak na mnie pakiet ale chwilę później jak zorientowałem się w tej euforii rynku i pogoni w stadzie zacząłem realizować zyski, później po pierwszej korekcie zorientowałem się że nie ma pod co rosnąć więc powoli realizowałem, ostatni tydzień wywaliłem wszytko na małym + i ciesze się bo na razie nie zapowiada się na poprawę sytuacji.

Pomimo wszystko mam ustawiony koszyczek poniżej 27 i wejdę spowrotem i dalej będę obserwował tą ciekawa spółeczkę oraz będę uśredniał w dół bo tutaj w dłuższym horyzoncie będzie duży zysk i fajne projekty mają

Powodzenia w dobrych inwestycjach życzę

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.