Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
>Niestety ja generalnie jestem z okresu mniej wymagających graczy gdzie mieliśmy ograniczony dostęp do gier
ja kasety olowkiem z kuzynem na commodore vc20 krecilem zeby grac, wiec tez cos tam pamietam ;D /boomer mode
ej no mile sie twoje posty czytalo, rzadko na bankierze jakies zdrowe dyskusje w stoickim nastroju mozna miec :)
jak widzisz sprawy teraz? ja sie ciesze ze sparzony pyramida bylem ostrozny i nie dotknalem road jednak -
z drugiej strony pojawia sie mysl - a co bedzie jak naprawde naprawili grafike, grywalnosc bedzie super, i to wystarczy na hit?
przy obecnej cap - okazja .. choc dziwie sie ze tak krotko przed premiera nie znamy nawet dokladnej ceny
coz, rynek wciaz nie sprzyja, cdr mial dac znak do odwrotu, to sie jednak troche opozni, widze .. :>
byc moze mamy tu casus jak na 11b przed premiera twom, a byc moze jak na pyramidzie ostatnio jednak,
bede obserwowal z boku ;)