Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Siedzę sobie, nic nie robię, a tu nagle wbija jakiś koleś i wywołuje mnie mówiąc, że jestem stratny na spółce, na której jestem do przodu. xD Ale jak zwykle, to ja jestem winny. To ja robię gównoburzę. To ja mam paranoję i to ja się wszystkich czepiam. Koleś, przecież wszyscy wiedzą, że jesteście dogadani ze sobą. Co jakiś czas jestem ofiarą waszego czepialstwa. Wpisujecie NON STOP TO SAMO. Po 1, że jestem narcyzem, po 2, że mam jeden walor, po 3, że czepiam się wszystkich, po 4, przychodzi 'inna osoba' i nagle przytakuje, że tak tak, ten dero to troll i burak. A jak wam odpowiadam, to nagle przychodzi 10 'różnych osób', którzy piszą jedno i to samo, a na koniec ktoś ogłasza światu, że ze mną nie ma co dyskutować. xD Możesz już ogłosić, że nie ma co ze mną dyskutować? Bo uczepiliście się mnie jak rzep psiego ogona, a ja nic nikomu tutaj nie robię. Jesteście śmieszni. Najlepszy jest baran, który zmienia nicki i pisze sam ze sobą, a rozpoznać go można po tym, że daje spację przed przecinkiem. To jest takie komiczne. Po prostu błazny, które nie rozumieją, że po sposobie komentowania można rozpoznać człowieka, a nie tylko po nicku czy ip xD Nagle czystym PRZYPADKIEM, 20 osób stawia spacje przed przecinkami. No nie-do-wia-ry. XD Błazny.