Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Technicznie jest tak ze leżymy na linii trendu (w1). Dodatkowo w wąskim przedziale z którego dziś nie było siły się wybic (d1). Była szansa na objęcie hossy ale padła. Jest opcja odbicia od linii trendu albo jej wybicia dołem. Na tym poziomie konsola to złamanie linii trendu w poziomie (w1). Niepokoi duża podaż na odbiciu, która zasypała popyt. Jak padnie linia trendu to spadki przyspiesza. Na chwile obecna jak będzie nie wie nikt. Miejsca na bezpieczna obsuwę już nie ma, granica została osiągnięta. Obstawiam ze po 4 czerwonych tygodniach jest szansa na piąty zielony, ale to marna pociecha. Potrzeba meeega informacji ze spółki i to takich, które nie są w cenie. Bo niestety dużo już jest i rynek na nie nie reaguje, co pokazał niedawny nieudany wystrzał. Dodatkowo, jeżeli jakiś fundusz sypie to mogę tu wypisywać cokolwiek a oni będą sypać do skutku, i to mnie chyba martwi najbardziej. Fund nie pyta, tylko wali jak w bęben. Ale to już nie pierwszy fund który stad zwiał wiec może i to przeżyjemy :)