Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie można być złym na Alberta.Trzeba wziąć na klatę konsekwencje swoich decyzji.Ja nigdy nie kopiuje ruchów kogoś tylko myślę samodzielnie.Jak coś pójdzie nie tak to jest to moja wina i tylko moja.Giełda nie jest winna tylko my.Trader21,Graf,Albert i reszta inwestorów,spekulantów nie pokazuje swojego portfela inwestycyjnego a jak już pokaże jakiś Excel to jest on najdalej z 3 ostatnich lat pod warunkiem,że portfel był na plusie.Po co kopiować jakiegoś Grafa,tradera,Alberta? i płacić jak można kopiować najlepszego inwestora na świecie z ponad 80 letnim praktycznym stażem,TRANSPARENTNEGO zupełnie za free kupując akcje Berkshire Hattaway.