Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zgodze się do manipulacji ale giełda to nie gown..o...są normalne spółki np. wig 40, zobacz asbis dawno temu kupowałem po 3,5 sprzedałem za 4zł, zobacz ile jest teraz....albo inne takie które zrobiły wezwania za historyczne rekordy kursowe i wyszły z giełdy, jest sporo dobrych fajnych płacące dywidendę spółki, popatrz na lpp z wig20, w 2007 miałem 1 szt 1400, jak bym kupił 10 i trzymał do teraz.....ale nie da się przewidzieć, na 06n też można było zarobić przez 5 lat i to niezle,, a w ostatnim roku tez duże wahania , przeanalizuj kurs i wyobraz sobie ze kupujesz na dołkach sprzedajesz na szczytach , robisz perfekcyjnie, ile byś zarobił.....przelicz,,,.czy jest tu Nudno...pzdr Bobi:)