Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam!
Mam bardzo ważne pytanie i nie wiem co mam zrobić. Mianowicie chodzi o to, że posiadam konto debetowe w banku w Anglii w Lloyds Banku, a niestety nie ma możliwości sprawdzenia stanu tego konta. Nie mam udostepnionej usługi sprawdzania przez internet i sms a musze pilnie dowiedzic sie ile mam na koncie. Czy jest jakaś inna możliwość sprawdzenai stanu konta? Może jakiś polski bank współpracuje z tym bankiem?! Jakie mam możliwości???
Proszę o pomoc!!!
Z góry dziękuję!!!
Pozdrawiam!!!