Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cy:)
www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw
Czy urzędnik państwowy sprawując WOLĘ NARODU ma prawo oceniać jakiś tam film, wyrażać jego subiektywne zdanie?
Pewnie ma prawo - ALE NIE JAKO URZĘDNIK PAŃSTWOWY, PANIE ZIOBRO! PANIE DUDA! PANIE KACZYŃSKI!
Prywatnie możecie to robić - ale nie jako URZĘDNIK PAŃSTWA POLSKIEGO, BO MACIE STRZEC KONSTYTUCJI A NIE BRONIĆ PRZEKRACZENIA UPRAWNIEŃ PRZEZ URZĘDNIKÓW PAŃŚTWOWYCH ( i nie tylko ).
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):)
P.S. Opiekujecie się choć trochę tymi biedakami, którym sprzedaliście 300 tys. wiz - macie kontakt, pomagacie? Skoro zrobiliście nielegalny interes powinniście się też zaopiekować tymi ludźmi MOI UKOCHANI PISOWCY ( ich rodziny pewnie dużo poświęciły za to nielegalną wizę ).
Czy potraktujecie tych ludzi jak ten senator Pisowski, który do śmierci ciągnął psa za samochodem?
A jakbyście Wy się poczuli MOI UKOCHANI PISOWCY, gdybyśmy ( tj. ja, mój owczarek podhalański, no i jakaś tam wielka niewidzialna siła, która mnie zawsze wspiera i mi pomaga ) zastosowali w tym wyjątkowym przypadku starożytne PRAWO HAMMURABIEGO? Ja Wam krzywdy nie zrobię - ale chcę, żebyście wiedzieli, że ZŁY nie do końca rządzi na tym ŚWIECIE.
BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:):):):):):):):):)