Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie ma sensu,tu żądzi mafia w białych rękawiczkach...z ogromnym kapitałem,Goldmany i Morgany jak będą chciały to zeszmacą każdą spółke nawet do 0.00 ...Wszystko prawie spada i robi jeden krok w przód dwa w tył...Ja już dawno zrezygnowałem i mam kupione Obligacje antyinflacyjne już 3rok i lokaty na 10%,7% ...przy dużym kapitale pięknie daje zarobić bez ryzyka utraty nawet 1zł :) Polecam zostawić to granie w 3 kubki z Oszustami,no chyba że chcecie być dawcami kapitału...