Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze z PKO SA nie miałem jeszcze tak złych przygód choć na pin czekałem 6 tygodni ,bo raz przysłano mi pin niewidoczny następnie nie mogli ustalić czy otrzymałem nowy pin czy nie skończyło sie to niezłą awanturą , natomiast chciałe m wszystkich przestrzec przed pewnym bankiem jest nim MIKOŁOWSKI BANK SPÓŁDZIELCZY to super kanciaże za 2000 zł kredytu potrfią od upolowanej ofiary wysiągnąc 5 razy tryle i jeszcze twierdzą że krdyt jest nadal nie spłacony a po zatym mają jakieś dziwne układy z komornikami, szczeście się tego banku