Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie piszę ani słowa o " wciskaniu produktów na siłę, „ ale pozytywnym nastawieniu do pracy, aktywnej sprzedaży, umiejętnym tłumaczeniu korzystania z produktów bankowych.
Osobiście posiadam KK i uważam, że jest to bardzo dobra forma nowoczesnego kredytu. Nie znam banku, który nie miał by własnej KK w ofercie.
Nie będę pisał liczbami skąd wynikają moje obliczenia premii ( obowiązuje mnie tajemnica służbowa, a forum w Internecie to nie miejsce, aby ujawniać takie ważne rzeczy). Ale jeżeli piszecie o 45 Klientach dziennie to, jeżeli przeliczycie 1/4 tej liczby przez wskaźniki i ujmiecie to w skali miesięcznej otrzymacie wynik jeszcze większy niż ten, o którym ja pisałem w poprzednich mailach.
Życzę lepszego nastawienia do pracy i powodzenia
Mic