~61k_akcji

Czytam to forum od dość dawna. Pamiętam czasy niejakiego GONZALESA, który robił "wiatraki". 50 gr? Po tej cenie kupowałem pierwsze akcje - wtedy FOR był na początku swojej drogi. Teraz mam średnią na poziomie 3,20 zł. Sam się sobie dziwię czasami, że nie sprzedałem, przed shortem. Nie kręcę kółek, raczej traktuję te akcje bardzo długoterminowo. Dlaczego zacząłem pisać? Bo już mi się ulało tymi pomyjami, które niektórzy tu produkują. Mam wrażenie, że z kilkoma osobami można tu merytorycznie porozmawiać, mimo jakiejś różnicy poglądów, bez wyzwisk i obelg. Mam też nieodparte wrażenie, że moderator tego forum kasuje wpisy, które nie naruszają w żaden sposób zasad (tak, jak mój ostatni w jednym z ostatnich tematów). Ciekawe dlaczego? No i cyklicznie pojawiający się producenci tendencyjnych wpisów mnożący wątki o jednej tylko treści. Zwróć uwagę, że czasami są dni bez jakiejkolwiek aktywności na forum, a czasami nowych tematów pojawia się tu 10 dziennie, gdzie treść jest jednakowa...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.