Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cieszy mnie , ze nie spadło niżej, co nie oznacza ,że jestem cały w skowronkach i mam patrzeć w różowych okularach na to co się dzieje. Tutaj nikt nie liczy na akcje , bo większość wisi na mega haku. Raczej mało kto tutaj oprócz Ha chce jeszcze uśredniać a bardziej pozbyć się już tego papieru. Każdy kto ma inne akcje w portfelu wie, że tutaj od zejścia z 7 złoty ma 6 Ziko przestało się już nawet robić kółeczka i że inne spółki dali możliwości lepszego zarobku w tym samym czasie, w którym forek dalej się pogrążał do obecnego poziomu. W dalszym ciągu nie ma info o remake-ach, które miały wyjść pierdyliard miesięcy temu , już większość zapomniała pewnie o Panzer Dragoon, dalej nie ma info o house of death , a na samym FM to mu daleko nie pojedziemy.