korben

ATH ja tez bym wolal miec Kernel niz Makarony i Hortico - oczywiscie jezeli mowa o calej Spolce, bo mimo spadkow kapitalizacja Kernela to 2.1mld PLN a MAK i HOR to razem 180mln PLN. A na serio to Verevskyim nie jestem, moge inwestowac w mniejszosciowe pakieciki akcji a nie całe Spolki - dlatego wybralem MAK i HOR bo tu nie boje sie spadkow. IMHO te krajowe maluchy maja zarzady na ktorych moge polegac, dobre perspektywy na lata do przodu i podlegają pod krajowa jurysdykcje (zarowno Spolki jak i ich organy).

A wogole zagladam tu rzadko, bo Kernela nie mam od czasu napaści ruskuch na Ukraine i na biezaco nie sledze. W tabeli sa dane do samodzielnego wyciagniecia wnioskow PO PRZECZYTANIU OPISU TABELI i do skomentowania. Analize umieszczam tutaj bo tak jak pisze Ekidna od dawna umieszczalem na watku Kernela. Jezeli nastapi delisting to na pewno tutaj napisze gdzie bedzie nowa analiza (jeszcze nie zastanawialem sie nad tym).

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.