Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam dosc nietypowa sprawe. Mam rachunek inwestycyjny w tym banku...a Ci co maja wiedza jaka przegladarka sluzy do jego obslugi,zeby moc sie wougle zalogowac i skladac zlecenia czy po prostu dogladac kursu.
W pracy pracuje na programach specjalnych i dostep do internetu jest bardzo ograniczony,laptopa na stanowisko swojego wniesc nie moge,a telefon z wifi nie jest w stanie "ogarnac" tej przegladarki...czy ktos z Was ma moze podobna sytuacje i uzywa jakiegos w miare malego gadzetu ktory obsluguje ta przegladarke i sklada za pomoca "niego" zlecenia.Poniewaz pracuje w godzinach kiedy giedla funkcjonuje tak wiec musze miec wglad do kusrow i mozliwosci skladania zlecen.Dzwonic do banku co chwile nie ma sensu a prowizje sa wieksze.szukam urzadzenia co bedzie niewielkie a da mi te mozliwosci.Spodziewam sie niewielu lub wielu odpowiedzi ale jak komus sie zbierze na taka powazna to bede wdzieczny...