Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Obejrzałem kilka minut z jego ostatniego nagrania na YT - nic się ten oszust nie zmienia! Jaki genialnie przekonujący był taki dalej jest. Przynajmniej w mojej opinii. Łatwo się dać nabrać na te jego gadki. Na szczęście wciąż mam w arkuszu jego typowania Top-15. Pięć jego portfeli. I dla przypomnienia kim jest naprawdę zaktualizowałem wyceny. ŻADEN z nich nie dał zarobić! Średnia strata to ponad 18%! I to podczas jak twierdzi hossy pokoleniowej. Która to może nie jest odzwierciedlana we wzroście Wigu bo on od czasu gdy miałem okazję zapoznać się z pierwszym portfelem wzrósł o 31% więc przekroczył granicę hossy. Ale na pewno nie pokoleniowej.
Strzeżcie się tego oszusta! Bo te minus 18% to tylko średnia. A można było wtopić ponad 80% na niejednej spółce którą tam umieścił!