Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
3-4m studentow i ich kadry nikogo nie dziwią... ja ani to ani to.... ale potrzebuje tyle zeby sie zresetować w tym kraju i od kabli odciąć ;/ zrobie wyjątek tylko na wybory wychodząc z lasu.... zeby pogonić tych złodziei.
tak przy pakowaniu:
- prezes DW jest w formie... odpowiada na nawet najglupsze pytania, zapisujcie sie na NL i pytajcie .. 100% ze odpowie.
- wyzerowałem pytaniem o zależność DW od kursu DW / $ obecnie jest minimalna dolar spada koszty maleja rowno z zyskami i to samo w drugą strone, a niestety w to uzależnienie kursowe BOŚ w każdym swoim raporcie powiela jako RYZYKO.....
- ING jest temat, ONZ jest temat....
- nie podoba mi sie ze nad UI/UX tam 3 osoby tylko pracują ;/