~Niewiarygone

Wow. Moja osoba. (Że tak zacytuję - Chyba tylko poczucie kompleksów sprawia, że niektórzy zaczynają mówić o sobie w trzeciej osobie, to jakaś językowa schizofrenia.) Co prawda z interpunkcją i stylistyką na bakier, ale przecież wiemy wszyscy, że Twoja osoba jest autorytetem w dziedzinie inwestowania (tutaj ważna uwaga - nie ma mowy o zarabaniu - mowa o inwestowaniu:) Doskonale wiemy, że jesteś niesamowitym strategiem posiadającym zarówno pieniądze jak i wiedzę. Nie wiem czy jesteś w zarządzie, czy po prostu zwyczajnie utopiłeś tutaj masę pieniędzy (czyli strategicznie zainwestowałeś), ale jesteś taką zapadniętą gwiazdą w uniwesrum fora świecącym zgniłym światłem przeszłości. Zainwestowałbyś w "czipsy przyszły" - takiego tzw. mistrza rajdowego (co prawda nic nie osiągnął w sporcie), który jest medialny i w dodatku prezentuje się jako specjalista od wtargnięć pieszego przed nadjeżdżający francuski samochód z naćpanymi bananami w środku)? A może zainwestowałbyś w kalekę z Monako? (też swego czasu niesamowity "sportowiec") Łączy was zarówno niewiarygodnie wysokie mniemanie o sobie nie poparte żadnymi osiągnięciami jak i niezwykłe zdolności kaleczenia polszczyzny. Zainwestowałbyś w któregoś z nich, gdyby ich akcje były warte 4zł?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.