Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Director Of Business Techland Dmitry Martirosyan jet nasz !!!
Second Chamber is proud to announce that Dmitry Martirosyan will represent us in the search for strategic investors and/or publishers for Project Aurora and future Second Chamber projects over the next few months
z Tweetera !!! ZESPÓŁ jest niesamowicie mocny prezes MIVIE nie ściemniał że światowej sławy zespół tu się zadomowił na stałe !!!
Dyrektor Rozwoju Biznesu Techlandu grudzień 2020 - czerwiec 20221 i 7 miesięcy - Zarządzałem sprzedażą i dystrybucją na całym świecie - Zarządzanie współpracą z pierwszymi stronami i rynkami cyfrowymi - Odpowiadałem za prognozy sprzedaży i budżetowanie - Nadzór nad studiami i projektami outsourcingowymi - Nadzór nad inicjatywami trade marketingowymi - Zarządzałem kalendarzem wydawniczym - Zsynchronizowane wysiłki zespołów programistycznych i wydawniczych - Rozszerzone możliwości biznesowe dzięki partnerstwu i wspólnym promocjom - A wszystko to jest możliwe dzięki niezwykłemu zespołowi siedmiu wybitnych indywidualności, z którymi mam zaszczyt pracować i dążyć do wspólnych celów