Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty chyba jesteś ruskim trolem jak tak wypisujesz wszędzie. Nie znasz chyba Ukraińców. Oni będą walczyć do ostatniego żołnierza a jest ich mnogo ( chyba 48 mil). Zresztą w nowoczesnych wojnach nie jest tak ważna liczba żołnierzy tylko jakie mają uzbrojenie i jaką taktykę. Skrzypczak pisze do mediów niusy bo mu za to płacą aby tylko było poczytne . Takich wpisów jest mnóstwo i na tak i na nie. Ty chłopie musisz mieć swój rozum i przecedzić to przez sito. Astarta pomimo wojny wyrabia zarąbiste zyski ( co wykazuje w raportach) i dzieli się z akcjonariuszami dywidendą. Sam czysty zysk za dwa kwartały tego roku był 10zł na akcję . Za cały rok może być 20zł na akcję. Wyobraź sobie jaka będzie cena jak zaczną mówić o rozmowach pokojowych ? A to może być niedługo. Sam kręciłem kółka ale obecnie strach jest zostać bez akcji bo cena już tak nie spada jak kiedyś. Można nie odkupić w niskiej cenie i jak pójdzie winda to mnie odetną od akcji. Mogłem sprzedać nawet powyżej 35zł i zarobić po 4zł na akcji ale kółka odłożyłem obecnie na bok. Widzę większy zarobek na długoterminowym. Każdy robi jak chce. Ty chcesz kupić więc troluj na spadek.