~Henio

Jak pisałem wcześniej wyżej - nie ma co się spinać. Każdy wariant jest ok. Jeśli faktycznie wycofają po jakimś czasie to wówczas żeby mogli kupić moje (wasze) akcje będą musieli zapłacić w cenie satysfakcjonującej, po normalnych rozmowach negocjacjach. A jeśli będą cwaniakować to wówczas biegły wyceni 1 akcję. A przecież wiadomo, że to będą zupełnie inne poziomy niż obecnie sterowany kurs.
A jeśli zostawią to będą albo tym razem zapraszać po dużo wyższych kwaotach (wówczas nie muszą płacić wcześniejszym z wezwań wyrównania), albo po prostu będą zasysać arkusz do góry, żeby jak najwięcej rozdrobnionego zebrać czy to przed zdjęciem czy po prostu nawet jakby mieli zostać.

Dla mnie teraz taka cena to okazja. Ja tam spokojnie sobie jeszcze dokupię. Bo liczę potem na inne poziomy urealniając wycenę. Wiadomo, pierwsza reakcja po WZ to trochę wypłoch drobnicy. Ale zawsze trzeba twardo stąpać po ziemi. Teraz to my im uwieramy :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.