Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do wiadomości.
Po pierwsze mam w d........ nazewnictwo i przyjmij to do wiadomości. Nie ma dla mnie znaczenia czy ktoś pisze 1 , I , (1) , (I) , a czy A. Dla mnie znaczenie praktyczne ma to, czy na danej fali zarabiam , czy tracę na akcjach.
Po drugie - teza o fali III czy IV to była Twoja teza i Maćka. Moja teza była zawsze oparta na Trzech (1994, 2000, 2007) szczytach Hossy, których byłem uczestnikiem (światkiem)
Po trzecie nawet LAGOS rozpisał Ci II warianty możliwego liczenia fal od początku GPW, czym nawet Ciebie zaskoczył. Jeden z wariantów LAGOSA, jak sam napisałeś był zbliżony do sposobu liczenia i oznaczenia stosowanego przez MAĆKA.
"Autor | ~cercio [83.3.199.*] 2008-09-14 23:46 Ta wersja jest bardziej zbliżona do wersji Macieja,z tym szczegółem,że fala 3 (należąca do fali III) kończy się w październiku a nie tak jak Maciej twierdzi,w lipcu."
Po czwarte odłucz się wreszcie traktować wszystkich jak krętaczy. Napisałem Ci
"Ja podałem swoją wersję,że jesteśmy w C a on ją skrytykował.To po co zakłada takie wątki skoro nie dopuszcza do myśli,że może być inaczej niż on myśli?" --------------------
w mojej odpowiedzi nie ma ANI CHĘCI, ani SŁOWA krytyki. Jesteś cholernie przewrażliwiony i uczulony na to co piszą inni,odpowiadając na Twoje posty.
WLUZUJ. Mojej intencje były i są zupełnie odmienne od tego co TY sądziesz.
Ten wątek ma pokazać jak różne mogą być podejścia do GPW i Analizy Technicznej."
TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z KRETACTWEM.
Co do fali B to nie wiem czy dotrze ona do szczytu hossy 2007r. Wiem jedno na tej fali też zamierzam ZARABIAĆ. I tylko to jest istotne. Resztę zostawiam pasjonatom Elliotta. Niech sobie rysują i oznaczają co chcą i jak chcą.
Dla mnie ważne będzie, czy fala C nie dotrze do poziomu 2200 lub niżej z którego rozpocznie się fala B.
Pozdrawiam i zapraszam na WIGOMETR, na którym będziesz się mógł sprawdzić swoje umiejętności analizy technicznej.
Ps. Wnerwiłeś mnie do imentu.