Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hmmm... zalogowałem się do BM i widze na rachunku ta sama ilość co kilka miesięcy temu. Dziwne... A Ty widzisz mniej na MOIM rachunku? A nie, czekaj! Nie widzisz bo nie masz do niego dostępu, więc po co gadasz głupoty o jakichś kółkach? Swoją drogą spójrz teraz na kurs - gdybym sprzedał po 1.2 to bym się jarał jak pochodnia, że mogę odkupić wszystko i jeszcze więcej ponad 30-40% taniej. Teraz jak o tym myślę, to nawet żałuję, że tego nie zrobiłem... Byłoby łatwiej zejść z haka.