Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Ja jako informatyk potrafię się szybko uczyć tego, co jest mi potrzebne i istotne dla spraw, którymi się zajmuję" - no ale z tego co zauważyłem, Ty chyba zajmujesz się właśnie w niemałym (delikatnie mówiąc) zakresie tą konkretną S.A. i oceną czy raczej dyskredytowaniem tworzonego w niej urządzenia medycznego. Dlatego więc masz - jak sam piszesz - bardzo istotny powód żeby dowiedzieć się wreszcie o czym piszesz, bo tego po prostu jeszcze nie wiesz. Stąd przedstawiony ze swadą Twój karkołomny pomysł, że mam odpowiedzieć na swoje pytania do Ciebie skierowane świadczy że jednak te odpowiedzi i informacje Cię interesują. A skoro tak jest, to zacytowany powyżej fragment Twojej wypowiedzi jest niestety niezgodny z prawdą,.ponieważ skoro to Cię jakkolwiek zainteresowało/zastanowiło to dlaczego nie skorzystasz z bardzo szerokiej palety możliwości pozyskania tej wiedzy nawet w bardzo ogólnym i przybliżonym stopniu? Jeżeli inżynier oprogramowania nie może skorzystać z jakiegoś chatbota czy wyszukiwania obrazem i zestawić tego z kilkoma key-words z "zagadki" mając jednocześnie na to całkiem naprawdę sporo czasu, to trudno jest mi się z takim stanem rzeczy pogodzić.. Nie mam żadnej przyjemności w ośmieszaniu kogokolwiek. Jednocześnie około 90% Twojego powyższego wywodu o "ręcznych" procesach korekcyjnych etc. nie jest w żaden sposób związane z przebiegiem dyskusji w tym wątku. Jedyna "ręka"w temacie to ten awatar ręki w UI na filmie :-). Jednocześnie kwestie, o które pytałem są aktualne również bez związku z omawianym tutaj softem i jego producentem. Bez takiego backgroundu wydaje Ci się tylko że rzucasz w coś błotem, podczas gdy tak naprawdę to Ty sam w błocie (niewiedzy) toniesz... A czas na zagadkę ucieka: tik-tak, tik-tak... BTW: czy odważysz się poprosić na kanale YT o wrzucenie tam czegoś z fuzją hologramu i ciała "pacjenta" (nawet udawanego), którą chciałeś zobaczyć ? Bo wcześniej wywnioskowałem że to Cię również interesuje i taką funkcjonalność też podważałes...