Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hahahaha, to mnie rozbawiłeś... Nie widzę potrzeby, żeby Ci imponować ani dowiadywać się z Googla zbędnych rzeczy. Może wam w MedAppie się wydaje, że każdy w zespole musi umieć opisywać badania diagnostyczne, bo właśnie tego wam potrzeba, żeby robić wrażenie na lekarzach - tylko sam marketing produktu i gruntowna wiedza o kilku wdrożonych przykładach zamiast rozwijania uniwersalnej funkcjonalności... Ja pracuję w zespole, w którym różne osoby odpowiadają za różne aspekty projektów. Są osoby, które znają tematy i te przygotowują specyfikacje i zadania oraz testują produkty, i są inżynierowie oprogramowania, którzy odpowiadają za jakość wdrożenia i wydajność.
Ja jestem w tej drugiej grupie, więc na znaczeniu konkretnych danych znać się nie muszę i wystarczy mi, że wiem tyle, ile dowiaduję się przy okazji, bo to nie są moje dziedziny; a zajmujemy się różnymi danymi z różnych branż i nie trzeba być ekspertem od wszystkiego; za to trzeba dobrze robić to, co ma się w swoim zakresie kompetencji...
Doskonale wiem, że na wynikowym obrazie nie widać ile jest vokseli w modelu i tego nie określiłem dokładnie; odpowiedziałem Ci jakiej wielkości jest widoczny obraz i że jego jakość wskazuje, że model nie jest dużo większy.