Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam wile innych inwestycji tutaj pozycja to nawet nie 1% portfela przyglądam się
mam spółki które dały zysku po 100k
przyglądam sie bardziej niż inwestuje w tego gniota to, że za jakieś drobne sobie kupiłem do obserwacji nie oznacza jeszcze inwestycją
z doświadczenia wiem, że takie spółki co jakiś czas są grane a tutaj majątek mniejszy od wyceny i to mnie tutaj trzyma by obserwować
myślisz, że każda spółka co miesiąc robi wycenę aktywów do ceny rynkowej ????
jak sprawdzisz ceny rynkowe samego lokalu 380 metrów nie licząc parkingu to cena obecnie sięga 10k za m2 czyli ten sam jeden lokal jest warty blisko tyle co wycena
Co Ci da, że spółka uaktualni wycenę aktywów i pokaże np 2-3 mln zysku z przeszacowania ???
bo podejrzewam, ze działki dwie nieruchomości i browar obecnie z 40% więcej kosztują niż w czasie jak kupowali i aktywa trwałe zamiast 7,2 mln wyniosły by 10 mln zł
Pamiętaj nigdy inne skupiaj się na jeden dwóch spółkach w portfelu powinno być minimum 5-8 spółek i to z różnych branż ja tak robię i dobrze na tym wychodzę
Ciekawi mnie co Ty robisz na forum tej spółki :-)