Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale co wygląda? Dostaliśmy zwiastun, który obiektywnie, wygląda źle. Nie wyróżnia sie niczym. Jeśli nie mam racji, podaj mi USP, które pokazuje ostatni zwiastun. A jeszcze rozbijajac ci to na czynniki pierwsze. Gra skłąda sie z 3 części. Grafiki, Mechaniki, Fabuły. Widzieliśmy Grafike - wygląda źle. Przestarzale - niewązne, czy z powodu braku kasy, czy złych decyzji producenta, wygląda źle Mechanika - widzieliśmy puzzle i słabe machanie mieczem
Fabuła - nie wiemy dużo. Wiemy, że oparto ją na cyklu, który ma obiektywnie 4 dobre książki na 20, gdzie autor pokłócił się z swoim ostatnim wydawnictwem i zabrał z niego papiery. Gdzie w tym samym czasie co prace nad Inkiwziytorem, pracował nad inną podobną grą. Gdzie ludzie którzy ją pisali mieli łączynie 4 miesiące stażu w game devie przed pracą nad nią. Nie wiem, gdzie tu jest coś co wygląda dobrze I polskie komentarze pod trailerem to pokazują.