Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wbrew haniebnej propagandzie całodobowego obecnego tutaj od dekad spółka nie zbankrutowała, spłaciła długi :D
Jedzie z nowym prezesem w nowe projekty :D
Jaka panika tutaj będzie na pincent nicków Kosciółka, gdy polecimy na 2-3 złote do końca roku, i kto wie co dalej? :D
Uwaga! - Te skandalicznie duże obroty ostatnio beze mnie, bo obiecałam sobie i Wam powyżej 200k akcji nie dokupować! Więc muszę grać w inne gierki i tam wykręciłam ostatnio 40-50% zysku. Ale jak przyjdzie co do czego...
Całuski Kościółek-Kodorek :D