~janekfranek

No masz rację - na FORku od lat jestem na stracie :)
Na szczęscie na innych walorach wybiłem się tak mocno, że forkiem nie muszę się już przejmować. Wyczuwam raczej zazdrośc z Twojej strony, że mogę sobie pozwolić na taki komfort w przeciwieństiwie do Ciebie. Wysłać Ci kartkę z Korei i Japonii, z urlopu? Bo udało mi się troszkę zarobić w tym kwartale na spontaniczny wyjazd :D Wszystko dzięki "nieudanym" inwsestycjom. Podaj tylko adres. Nie zapomnij jeszcze spytać "ha", po co ciągle pisze tu różowe komentarze, skoro jeśli nikt się niczym nie sugeruje. No bo skoro on może pisać na plus to chyba ja moge na minus, co?

No i pochwal się wszystkim, jak bardzo jesteś na plusie jeśli chodzi o FORka. Co Cię tak oszołomiło w tej perełce :D

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.