Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Liczba Akcji Własnych nabywanych przez Spółkę w danym dniu Skupu nie może być wyższa niż 25% średniego dziennego wolumenu akcji Spółki, które były przedmiotem obrotu na rynku NewConnect w ostatnich 20 sesjach giełdowych, poprzedzających dzień nabycia Akcji Własnych. Ja tak to zrozumialem jak ci wyżej pisałem, ze limit obowiazuje w kazdym dniu sesysjnym, a w w tym pliku jest również takie stwierdzenie Spółka nie będzie nabywać Akcji Własnych po cenie wyższej niż cena z ostatniej niezależnej transakcji bądź najwyższej aktualnej oferty kupna, w zależności od tego, która z tych wartości jest wyższa. Co jak rozumiem zabrania im brania od tak akcji po prawej Poprawcie mnie jesli cos źle rozumuję